Gällivares Matfestival augusti 2016 på Nunisparken

 

sigrid_webb

Alexandra Zazzi och Sigrid Barany (bilden), Sveriges mästerkock 2012 inspirerar och delar med sig av sina bästa tips och tricks.

Innehåll 2015:
Mattorget – ett sjudande torg mitt i parken där du kan äta, smaka och dricka. Ett urval av matupplevelser presenteras.

Salutorg/se och lär – Försäljning av produkter, utställare, demonstrationer. Här finns utvalda producenter och organisationer med försäljning av sina koncept och produkter. Här kommer matinspiration att serveras. Bland andra kommer Alexandra Zazzi och Sigrid Barany medverka med inspiration och konkreta tips.

Föreläsningar – med inslag om kost, träning och hälsa med Anna Haapaniemi

Mattävling med inspiration – Lokala företag, myndigheter och och organisationer inbjuds att utmana varandra i en mattävling med grilltema.

Barnaktiviteter – kreativa aktiviteter med mattema, Papricaloppet, hoppborg med mera.

Underhållning – Lokal musikunderhållning under eftermiddagen och kvällen genom Simon Lundmarks  trio med flera som underhåller, bland annat med mattema.

Trivselkväll – Festivalen rundas av med ett fantastiskt festivalsarrangemang i matens tecken med underhållning och smakinspiration, fr kl 17.30,  till kl 18.00 eller 19.30 om du vill vara säker på att få plats för kompisgänget eller arbetsplatsen. Ölprovning med Alexandra Zazzi kl 18.00 i uteserveringen,

Det här är Matfestivalen som får smaklökarna att dansa. 

 

 

 

programknappinbjudan_ststbiljettermattavlingknapp