Årets företagsutmaning – Grilltävling på Matfestivalen

Inbjudan är öppen och alla är välkomna med sin anmälan. Du och dina kollegor kan nu utmana andra företag, myndigheter och organisationer. Anmäl ett lag till årets grilltävling i Gällivare den 22 augusti.

Det hela ska vara roligt och lättsamt. Visa upp och få utlopp för era färdigheter. Bjud på tips och erfarenheter som hittills kanske varit en väl bevarad familje- eller företagshemlighet.

Regler:

• Varje lag består av max tre deltagare från arbetsplatsen/företaget. Resten finns med som publik och ger sitt stöd därifrån!
  • Varje lag tar med sig valfri favoritgrill med tillbehör och grillredskap.
  • Egna valfria kryddor får medföras för kött och maten i övrigt. Salt och peppar (vit och svart) finns på plats. Varje lag får härigenom sätta sin ”personliga” prägel på sin rätt och få juryn att falla.
  • Fem egna mattillbehör/lag får medföras i övrigt. De ska visas före tävlingsstart. Knivar som bedöms behövas i matlagningen medförs av varje lag.
  • En färdig ”matkasse” med kött och olika ingredienser (basvaror) finns på plats för varje lag vid tävlingfsstart. Lika för alla.
  • Laget serverar sin rätt på tallrik för bedömning.

En jury under ledning av Sigrid Barany bedömer lagen utifrån flera kriterier. Fokus på resultat och uppläggning naturligtvis (smak, komposition etc).
Organisation och samarbete tittar man också på. Något extra och överraskande får man naturligtvis extra poäng för.

Anmälda lag kommer att att få skriftlig information om förutsättningarna för tävlingen, såsom tävlingstid och några praktiska delar, tre dagar före tävlingen.

Deltagandet är fritt, men om ni inte kan delta och avanmälan inte kommer in senast vid anmälningstidens utgång debiteras en avgift på 400:-

Segrarna med flera kommer naturligtvis att uppmärksammas med priser.

Er anmälan vill vi ha senast måndagen den 17 augusti via formuläret nedan:

Delta i vår Mattävling med grilltema
Jag vill anmäla ett 3-mannalag till tävlingen.
Vi tillhandahåller ingredienser, laget tar med egen grill, kryddor och fem egna ingredienser. Deltagandet är fritt, men om ni inte kan delta och avanmälan inte kommer in senast vid anmälningstidens utgång debiteras en avgift på 400:- Mer information om tävlingen skickas senast tre dagar före tävlingen. Sista anmälningsdag är 17 augusti.

Kontaktperson (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Lagets namn

Adress

Har du frågor om arrangemanget eller mattävlingen, kontakta Stefan Ovrell, butikschef ICA Kvantum, 073-644 00 40, eller
Staffan Bröske, ordf. GSK, 070-332 92 75.

programknappinbjudan_ststbiljetter

arrangorer